Elektromos rágcsáló- és kártevőriasztó 1+1 akcióban
(2 darab)

6.990 Ft

Elfogyott

Ingyenes kiszállítás

 

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Ajánlatunk keretein belül most 2 darab készüléket rendelhetsz egy áráért, és ráadásul azt ingyen ki is szállítjuk neked!
Kérjük rendelésnél vedd figyelembe, hogy a darabszám 2 darab termékre vonatkozik! (pl 2 darabos rendelés az 4 darab készülék)

A környezetünkben élő rágcsálók jelenléte és tevékenysége ellen többféle módon is megvédhetjük otthonunkat.

Ha el szeretnénk kerülni az irtószerek, csapdák vagy élve befogók használatát, illetve ezen eszközök alkalmazása nem hozta meg azt az eredményt, amit elvártunk volna tőle, a zárt terek hatékony védelmére tervezett ultrahangos egérriasztó alkalmazása lehet a megfelelő megoldás számunkra.

Az ultrahangos rágcsálóriasztó az emberi fül számára egyáltalán nem halható tartományban, folyamatosan váltakozó frekvencián működnek. Az ultrahangos egérriasztó állandó és intenzíven szirénázó hangját a rágcsálók jól hallják és hosszabb távon képtelenek megszokni és elviselni, ezért elkerülik vagy nagyon rövid időn belül elhagyják a védett területet.

kártevőriasztó lakókörnyezetben, (pincében, padláson kamrában) vagy lakóhelyiségekben és bármilyen egyéb épületekben, pl. raktárakban, műhelyekben, irodákban, mezőgazdasági és élelmiszeripari egységekben egyaránt eredményesen alkalmazható.

Cím

Go to Top